Malonogometaši Squarea danas u 17 sati u SC Makarska igraju četvrtfinalni ogled Kupa Hrvatske protiv MNK Porto Tolero, člana 2. HMNL – jug. Momčad je odlično trenirala protekli period od utakmice i pobjede nad Osijekom 4:1. Jedine brige za trenera Mavrovića su ozljede Josipa Jurića i Ante Daničića, no uz to, svi ostali su na raspolaganju kao i mlade nade poput Borne Tikvice, Mara Đuraša, Tonija Bačića, Matea Vodopića..

  Idemo probati napraviti što bolji rezultat, ući u polufinale, pa na kraju što bude. Objektivno moramo ozbiljno shvatit Porto Tolero, ne smijemo dozvoliti sebi ulazak u utakmicu ‘lako ćemo’. Porto je dugogodišnji drugoligaš, a Square je dugo vremena upravo i igrao protiv njega. Pripremamo se maksimalno ozbiljno. Postoji nam velika šansa, u slučaju naše pobjede nad Pločanima, da nam se ždrijeb otvori. Postoji šansa i za čak ulazak u finale, no idemo korak po korak.. – riječi su Marinka Mavrovića uoči odlaska u Makarsku.

  Favorit? 

  Favorita u ovom natjecanju dakako nema, mnogi će se složiti da su najbolji Split i Nacional, a iz sjene vreba domaćin Novo Vrijeme.. Istine ima, ali… Već nam četvrtfinalni dvoboji jamče neizvjesnost te ispadanje barem jedne vrhunske momčadi, a pri tome mislimo na domaćina, Novo Vrijeme ili pak Split Tommya, koji igraju međusobno za ulazak u polufinale. Polufinalne utakmice igraju se u subotu, 18. travnja, a finale već u nedjelju, 19. travnja. Sve tri utakmice mogu se pratiti uživo na Sportskoj televiziji.

  Square će utakmice Kupa odraditi u sastavu: Hrvoje Cvjetković (kapetan), Maro Đuraš, Borna Tikvica, Mateo Vodopić, Ante Daničić, Toni Bačić, Duje Rezo, Stjepan Skurić, Tomislav Bevanda, Darko Rangotov i Dražen Novoselac, a na mjestu vratara su Zoran Primić i Alen Turuk.

  Uz stručni stožer kojeg formiraju trener Marinko Mavrović , trener vratara Hans Matić i predstavnik Kluba Mato Cvjetković, u Makarsku će ‘potegnuti’ gotovo cijela Uprava Squarea na čelu sa predsjednikom Željkom Jelićem, dopredsjednikom Marom Konjevodom te članovima Mišom Grkešom i Željanom Konsuom.

  Podijeli

  Komentiraj