Square poziva navijače u Gospino polje

– Solin je imao dvije teške utakmice na startu prvenstva (gost Futsal Dinama i domaćinstvo Splitu), upisao je dva poraza, međutim u oba dvije utakmice igrači su pokazali veliku dozu hrabrosti i borbe pa je s toga za očekivati da će se isti stil igre pokazati i u Dubrovniku. Za očekivati je sve osim lagane utakmice večeras u Gospinom polju, riječi su Duje Reza, trostrukog strijelca u pobjedi 7:2 u prošlom kolu nad Vrgorcem.

Square je nakon poraza u Zagrebu kod Uspinjače vezao dvije uzastopne pobjede (Osijek 4:0 i Vrgorac 7:2) te ima cilj i nakon ove utakmice također ostati neporažen.

– Sigurno je da nam neće biti lagano. Solin ima kvalitetne pojedince (Vučemilović-Grgić, Juras, Andriješević…). Liga je ovo sezone uvelike izjednačena, a doigravanje za prvaka ove se sezone igra po starom sistemu (šest momčadi igra za naslov) pa je za očekivati da će svaka momčad ‘gristi’ do ‘maksimalnih granica’. Moram priznati da sam uvelike zadovoljan mojim igračima koji su pokazali odličnu igru u ove dvije zadnje utakmice, pokazali su mi da imaju potrebnu agresivnost, htjenje, želju za pobjedom, ali i ono najbitnije – karatker, rekao je Marinko Mavrović, trener Squarea.

Square ima cilj s tri vezane pobjede i 9 osvojenih bodova krenuti u petak put Zagreba gdje će igrati kontra Futsal Dinama. Duje Rezo prošlu je utakmicu postigao čak tri pogotka u visokoj pobjedi 7:2 nad Vrgorcem, a za ovaj dvoboj protiv Solina poziva sve navijače i jamči još jednu vrhunsku utakmicu:

– Upisali smo dvije pobjede u nizu, gledatelji su prepoznali naše zalaganje i borbu te sve ono što futsal kao sport čini jedinstvenim. Siguran sam da su svi vidjeli i naše veliko zajedništvo, borimo se do posljednje sekunde, a uz agresivan pristup tijekom cijele utakmice te uz kvalitetnu obranu jamčim da ćemo stići do treće uzastopne pobjede! Ovim putem pozivam sve građane Dubrovnika i naše navijače da nas podrže u večerašnjoj utakmici protiv Solina koja počinje u 19 sati!