Square predstavio novo pojačanje

Ivan Ivanković, 23-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, novo je pojačanje dubrovačkog Squarea! Odličan igrač kvalitetnih predispozicija, a uz Tomislava Bevandu ukupno je drugi reprezentativac BiH u redovima Squarea!

Nakon makedonskog ‘golgetera’ Adrijana Micevskog te domaćih snaga – ‘stupa obrane’ Denisa Hasanovića i ‘nezamjenjivog’ pivota Mata Šimunovića, ovo je ukupno četvrto ovosezonsko pojačanje u sastavu crveno-plavih za novu sezonu 1. Hrvatske malonogometne lige!

– Bio je prije dvije godine kratko u dresu Squarea kada je igrao u 2. HMNL – jug. Od tada je pokazao veliki iskorak, dogurao je u reprezentaciju BiH, a očekuje se da bude sve bolji i bolji, odmah će na prvu trener Marinko Mavrović o Ivankoviću.

Mlada nada BiH futsala igra na poziciji beka, dakle igrač koji veže i napad i obranu, a upravo je to i nedostajalo, uz Mata Šimunovića, koji igra na poziciji pivota, a čija je pozicija prošle sezone uvelike nedostajala u kompletiranju baze Squareove igre.

– Ivanković je vrlo inteligentan igrač, izuzetno pošten i profesionalan u svakom pogledu. Na svakom treningu daje sve od sebe. To je definitvno igrač koji radi za kompletnu momčad, igra lijevom nogom, a od prvog dana pokazuje maksimalnu angažiranost, zaključio je trener Mavrović koji jedva čeka početak nove sezone u kojoj Square u prvom kolu dočekuje Solin (30. rujna u 19 sati).