Ponedjeljak, srpanj 22

  FOTO: Boris Kera / Izuzetno.com

  Pobjednik 24. izdanja turnira na male barice odlučen je nakon izvođenja penala. Caffe bar Mirakul je preko Dalibora Kristića i Mislava Glavinića osvojio „Čokolino 2016.“. Nakon 40 minuta igre 0:0, igrači Marin meda bili su neprecizni i u ruletu penala i nakon pogotka mladog Glavinića, slavlje je moglo početi. U susretu za broncu, uspjeh Rekreativaca protiv Omble (5:1). Sve je praktički bilo riješeno ranim pogotkom Antonija Ničetića.

  Najbolji igrač turnira je Hasan Kacić (Marin med), a naslov najboljeg strijelca podijelili su Antonio Ničetić i Andro Zarač (Rekreativci) s pet postignutih pogodaka. Tradicija je u Čokolinu dodijeliti i nagradu „Hrabro srce“. Ovogodišnji dobitnik je Darko Beslema (Crvena funjestra) koji je bez obzira na borbu s najtežom bolesti, i ovaj put zaigrao na „Malom Wembley-u“. Fair play momčad turnira su dugogodišnji sudionici natjecanja, igrači sastava „23“. Pobjednici su dobili novčanu nagradu od 10 tisuća kuna, drugoplasirani igrači Marin meda su bogatiji za pet tisuća kuna, treće mjesto je Rekreativcima donijelo tri tisuće kuna, a Ombla je Čokolino napustila s tisuću kuna. Tri najbolje momčadi su uz pehar nagrađene i s medaljama koje im je uručio voditelj natjecanja – Joško Dujmović.

  Uoči finala uživalo se majstorijama budućnosti dubrovačkog nogometa, zaigrali su mladi nogometaši Škole nogometa Božo Broketa i GOŠK Dubrovnika 1919. U susretu djece rođene 2008. godine i mlađe, bolja je bila Škola nogometa Božo Broketa s 4:0. Na turniru koje je i ove godine organiziralo Amatersko športsko društvo Montovjerna, sudjelovala je 51 momčad, a u 28 radnih dana i 136 utakmica, postignuto je ukupno 457 pogodaka.

  Caffe bar Mirakul igrao je u sastavu: Mislav Glavinić, Petar Vuličević, Joško Vuličević, Ante Kovačić, Dalibor Kristić, Nikša Kordić, Tomi Saltarić i Marko Runje.

  [unitegallery cokolino]

  Rezultati finalnog dana (Subota, 13. kolovoza)

  Za treće mjesto: Ombla – Rekreativci 1 : 5

  Strijelci: 0:1 Antonio Ničetić, 0:2 Tomislav Čagalj, 0:3 Antonio Ničetić, 0:4 Andro Zarač, 1:4 Dario Burmas, 1:5 Tomislav Čagalj

  Revijalna utakmica: Škola nogometa Božo Broketa – GOŠK Dubrovnik 1919. 4 : 0

  Finale: Marin med – Caffe bar Mirakul 0 : 2 (0:0)

  Podijeli

  Comments are closed.