Do petka prijave za ‘Futsal turnir Sveti Vlaho 2017.’

Foto: Boris Kera

Do 17:00 sati u petak, 23. prosinca primaju se prijave za ‘Futsal turnir Sveti Vlaho 2017.’ koji se igra u organizaciji Udruge malonogometnih amatera Dubrovnik te Dubrovačko – neretvanskog županijskog nogometnog saveza, Grada Dubrovnika i Dubrovačko – neretvanske županije koji su suorganizatori ovogodišnjeg izdanja turnira.

Izvlačenje parova biti će obavljeno u petak, 23. prosinca u 18:00 sati u predvorju sportske dvorane Gospino polje. Momčadi se mogu prijaviti voditelju natjecanja (Ivo Pavlić) na mobitel 091/250 9610 gdje će dobiti sve informacije vezane za turnir.

Po odobrenim terminima u ovoj kalendarskoj godini, odigrala bi se prva dva kola od utorka, 27. do petka, 30. prosinca te 7./8. ili 14./15. siječnja 2017. ovisno o broju prijavljenih momčadi.  Turnir se igra sustavom repasaža.

Susreti se igraju po futsal pravilima izuzev trajanja igre (2×12 minuta) te toga što se udarac s deset metara ne izvodi šesti, nego peti akumulirani prekršaj.  Nagradni fond turnira biti će poznat nakon što se zaključi broj prijavljenih momčadi.

Prošlogodišnji osvajač najgledanijeg zimskog futsal turnira u Dubrovniku je momčad Dustre koja je u finalu pred 1.300 gledatelja nakon kaznenih udaraca svladala Konobu Koloseum.