Dubrovački učenici zablistali na Maškaranom školskom danu

Maškarani školski dan središnji je događaj Dubrovačkog karnevala u svih dosadašnjih šesnaest izdanja. I ove su godine učenici dubrovačkih osnovnih škola oduševili brojnošću, maštovitošću i izvedbom na pozornici. Preko dvije tisuće maškaranih školaraca predstavilo se na Stradunu s toliko sjajnih maski da je karnevalskom žiriju bilo iznimno teško odabrati i proglasiti najuspješnije.
U kategoriji učenika od prvog do četvrtog razreda najuspješniji su bili: “Nije lako biti zmaj”  1. b razreda Osnovne škole Marina Getaldića, “Lapadska limena glazba i mažoretkinje” 3. d razreda Osnovne škole Lapad i “Oraške mimoze” 2. i 3. razreda Osnovne škole Antuna Masle iz Orašca. Nakon proglašenja najuspješnijih razreda DJ Brane priredio je maškaranu zabavu, a svi su sudionici dobili besplatne krafne.U kategoriji učenika od petog do osmog razreda najuspješniji su bili: “Čovječe, ne ljuti se!” 5. c razreda Osnovne škole Lapad, “Neandertalaci” 5.a razreda Osnovne škole Marina Getaldića te “Grčki bogovi” 5. razreda Osnovne škole Antuna Masle iz Orašca. Zabava za ovu kategoriju maškara uz besplatne krafne organizirana je u Culture Clubu Revelin.

Maškarani školski dan sjajno su vodili Zrinka Japunčić, Sebastijan Vukosavić i Lukša Čokljat Čolo.

Treći dan Dubrovačkog karnevala završio je veselom maškaranom zabavom za četiri stotine srednjoškolaca u Culture Clubu Revelin.

Dubrovački karnevo 2015. završit će tradicionalnim Ultimim od karnevala 17. veljače u Culture Clubu Revelin uz grupu “Teatar”.

Invalid Displayed Gallery

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.