Gradonačelnik Vlahušić s Lionsima

Gradonačelnik Andro Vlahušić u službeni posjet primio je predstavnike Lions kluba koji svečano slave 25 godina Lionsa u Hrvatskoj i 25 godina Lions kluba Sv.Vlaho kao prvog u našoj zemlji.

Posebna je čast što se proslavi pridružio internacionalni predsjednik Lions Cluba gospodin Jitsuhiro Yamada, koji je srdačno pozdravio gradonačelnika Vlahušića te mu se zahvalio jer je ovom prigodom posjetio Dubrovnik kojim je oduševljen. Predsjednik Yamada istaknuo je važnost komunikacije i održavanja dobrih odnosa s lokalnom zajednicom posebno se referirajući na činjenicu da imaju zajedničku misiju, a to je da služe i pomažu zajednici u kojoj djeluju. Gradonačelnik Vlahušić, koji je i sam član Lions kluba, podržao je riječi predsjednika Yamade te izrazio spremnost za daljnji doprinos zajednici.

Okupljenima se  obradio i guverner hrvatskih Lionsa te predstavnici Lionsa iz Mađarske i Italije. Gradonačelnik Andro Vlahušićse zahvalio okupljenima, poželio im uspješno djelovanje i nastavak programa koji članovi imaju u Dubrovniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.