Ponedjeljak, srpanj 22

  Jug Adriatic Osiguranje se nalazi u potrazi za svojim četvrtim trofejem u sezoni nakon uvjerljive pobjede u drugoj utakmici polufinala Prvenstva Hrvatske protiv Mladosti u Zagrebu. Igrači Juga su pokazali svoju dominaciju u svakoj četvrtini igre, osvojivši uvjerljivu pobjedu rezultatom 23:11.

  Svi igrači su dali svoj doprinos pobjedi i upisali se na listu strijelaca, s posebnim naglaskom na Maru Jokoviću koji je postigao četiri gola. Ostali igrači koji su se istaknuli bili su Marko Žuvela i Matias Biljaka s po tri gola, dok su Toni Mozara, Goran Grgurević, Ivan Vukojević i Hrvoje Zvono svaki postigli po dva gola. Po jedan gol postigli su Loren Fatović, Franko Lazić, Filip Kržić, Konstantinos Kakaris i Ivuša Burđelez.

  Izvanredna obrana također je igrala ključnu ulogu u pobjedi Juga. Golmani Toni Popadić i Ivan Jurišić također su dali svoj doprinos visokoj pobjedi, s Popadićem koji je imao impresivnih 11 obrana i Jurišićem koji je imao jednu obranu.

  Sada Jugu preostaje da se pripremi za finalnu utakmicu gdje će se boriti za svoj četvrti trofej u sezoni. Nakon impresivnog nastupa u polufinalu, igrači Juga su jasno pokazali da su spremni i motivirani da donesu još jednu pobjedu kući.

  Podijeli

  Komentiraj