Četvrtak, svibanj 23

  U Dubrovniku se danas održalo primanje igrača, trenera Vjeka Kobešćaka i Uprave Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje u povodu velikog uspjeha dubrovačkog kluba – osvajanja Regionalne lige u vaterpolu. Gradonačelnik Mato Franković, zamjenica Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić izrazili su svoje zadovoljstvo zbog ovog povijesnog uspjeha kluba koji je osvojio svoj 69. trofej u povijesti te petu Regionalnu ligu.

  Gradonačelnik Franković je naglasio važnost Jug Adriatic osiguranja za Dubrovnik i njegov sport te pozvao na očuvanje tradicije i nastavak uspjeha kluba.

  Predsjednik Uprave VK Jug Adriatic osiguranje Tomislav Dumančić zahvalio je Gradu Dubrovniku i svim sponzorima na dugogodišnjoj podršci, istaknuvši da je ovo bila teška godina, ali da su uspjeli osvojiti treći trofej u sezoni i da se pripremaju za prvenstvo Hrvatske.

  Trener Vjeko Kobešćak izrazio je zadovoljstvo zbog izvrsnih rezultata u posljednje dvije, tri sezone i naglasio važnost zajedništva među sportašima u Dubrovniku. Također je istaknuo kako će klub udariti temelje za uspjeh i u budućnosti, te je najavio daljnji rast i razvoj kluba.

   

   

  Podijeli

  Komentiraj