KUP / Square put Vinkovaca bez pola momčadi

 

Hrvoje Cvjetković (ozljeda), Duje Rezo (crveni karton u posljednjem kolu 1. HMNL u Zagrebu kod Alumnusa/dvije utakmice kazne), Denis Hasanović (privatne obveze) i Mato Šimunović (poslovne obveze) – ovo su igrači koji ne mogu putovati u Vinkovce na kup susret osmine finala u kojem Square igra protiv MNK Vinkovci, neporaženog lidera 2. HMNL Istok.

 Vinkovci su dobra momčad. Prošle godine su doma dobili Kijevo Knin 8:4, a koji je kasnije završio ipak na final fouru Kupa zbog pobjede na domaćem parketu. Imaju dobru momčad i nisu bezveze na prvom mjestu 2. HMNL Istok, riječi su našeg trenera Marinka Mavrovića koji još dodaje:

Idemo svjesni toga da igramo protiv domaćina koji ima pobjedničku atmosferu i koji je u super naletu. Svjesni smo svojih problema, no ne smijemo zaboraviti da se igra na dvije utakmice. Uz sve, mi ćemo pokušati pobijediti, cilj je vratiti se s pozitivnim rezultatom. Pristup mora biti takav da u glavama tijekom cijele utakmice mora biti ‘lampica’ da o ukupnom pobjedniku odlučuje utakmica u Dubrovniku gdje će nam na raspolaganju biti svi igrači izuzev Duje Reza koji ima za odraditi dvije utakmice kazne, zaključio je Mavrović.

Prema planu i programu put Vinkovaca, preko Bosne i Hercegovine, kreće se u 10 sati ujutro, a za susret protiv MNK Vinkovci konkuriraju vratari Zoran Primić i Alen Turuk te igrači: Ivan Ivanković, Adrijan Micevski, Maro Đuraš, Borna Tikvica, Antonio Konsuo i Antun Bačić koji se u sastav vraća nakon skoro godinu dana od ozljede koljena.

Nažalost, uz već navedene Cvjetkovića, Reza, Hasanovića i Šimunovića, u dresu Squarea više neće biti Tomislava Bevande koji je, nakon sastanka s Upravom, zatražio papire zbog svog zdrastvenog stanja (Crohnova bolest).

Utakmica u Vinkovcima igra se u subotu, 14. siječnja od 17.30 sati.