Ponedjeljak, lipanj 24

   

  Tijekom ljetnih dana u hrvatskom futsalu nema mira, a užarena temperatura osjeti se i između najvećih rivala – Nacionala i Splita koji si ove sezone međusobno ‘otimaju’ igrače. Uzavrelo je i podno Biokova, Novo Vrijeme je u prvom tjednu dovelo niz kvalitetnih igrača s kojima su definitivno pretendent, ne za Final six, već za polufinale pa čak i nešto više…

  Iz Squareovog tabora zasada stižu kratke ali vrlo kvalitetne informacije i tiču se prvenstveno ustroja u stručnom stožeru.

  Naime, Uprava Kluba produžila je suradnju sa  Marinkom Mavrovićem i za narednu natjecateljsku  sezonu dodatno ojačavši stožer sa dosadašnjim trenerom omladinskog pogona MNK Square–a, Tonijem Bačićem, koji je imenovan pomoćnim trenerom. Mato Cvjetković ostaje koordinatorom svih selekcija MNK Square. Trener vratara i dalje je  Hans Matić.

  Mavrović je preuzeo kormilo Squarea prije dvije sezone, a najveći doseg ostvario je upravo u prvoj sezoni igrajući finale Kupa Hrvatske i polufinale prvenstva Hrvatske. U drugoj sezoni gdje je imao pomlađenu momčad i skraćen roster zabilježio je na kraju sezone plasman u  sredinu ljestvice (šesto mjesto – s tim da je u utakmici odluke za plasman u polufinale PH poražen od Vrgorca) te osminu finala Kupa Hrvatske.

  Ovo je treća sezona Marinka Mavrovića na klupi Squarea – pa neka bude sretna!

  Treba istaknuti da se igračka križaljka (ljetni prijelazni rok) slaže do posljednjeg dana mjeseca rujna, a Square u ‘lov na pojačanja’ kreće već idući tjedan.

  Podijeli

  Comments are closed.