– Vrlo teško i zahtjevna utakmica u kojoj smo tek u nastavku riješili pitanje pobjednika. Nije bilo lako, priče da će u play off-u biti lako nikako ne drže vode. Niti jedna momčad uopće u prvenstvu nije loša, a evo to je potvrda u doigravanju potvrda upravo za Vrgorac koji se borio za ostanak, a evo dogurao je do četvrtfinala. Što se tiče same utakmice, moram istaknuti da kad smo krenuli s domaćom četvorkom da je to izgledalo bolje, digla se atmosfera i cjelokupna igra. Istaknuo se Đuraš s tri pogotka te Cvjetković, Vodopić, Daničić i Rezo po jedan. Nije lagano napraviti igru, no mi u gostima moramo izgarati 150% ili sve pada u vodu…, rekao je trener Squarea Marinko Mavrović pred novinarima nakon prve utakmice.

  Vrgorac je u prvom susretu dva puta stizao našu prednost, a na našu ‘nesreću’ oba pogotka padala su u razmaku samo jedne minute.

  – Jednostavno dekoncetracija u ključnim trenucima. Kad povedeš bitno je dvije, tri minute zadržati to da bih onda mogli krenuti sa svojom igrom i ne dopustiti protivniku povratak u egal. 

  Vrgorac je pri rezultatu 2:2 imao niz prilika preko kojih su mogli doći do vodstva. Je li se uvukao mali strah u tim trenucima… 

  – Gledajte, ja se sjećam kad sam bio trener u Orkana. Gubili smo po četiri razlike pa bi se vraćali u utakmicu. Susret nije gotov sve dok ne istekne posljednja sekunda, a to je posebna priča u futsalu. Vrgorac je preiskusna momčad koja s igračem više odradi napad vrhunski. Ne prave oni nama samo probleme, mučili su Splita, Novo Vrijeme, Nacional… 

  Uzvrat se igra večeras u ‘paklenoj dvorani Doma sportova’ u Vrgorcu.

  To je jedna dvorana koja spada među sam vrh posjećenosti u Hrvatskoj. Uz nas, Gospino polje te Makarsku to je izrazito mala dvorana u kojoj i 300-tinjak gledatelja napravi bučnu atmosferu. Uz poštovanje Vrgorcu, dvostrukom viceprvaku, ja to idem riješiti u dvije utakmice, idemo po pobjedu! Idemo kompletni, vrhunski smo trenirali cijeli tjedan, svi igrači jedva čekaju početak utakmice… – zaključio je Mavrović na kraju razgovora..

  mnksquare.com

  Podijeli

  Komentiraj