Fantastična utakmica u Višnjiku. Jugaši su nakon šest godina ponovo osvojili naslov pobjednika Kupa Hrvatske pobjedom nad Primorjem 10:8 (3:3, 1:0, 2:1, 4:4). Riječani su tijekom prvog dijela utakmice stalno imali prednost, jugaši su stizali, da bi golom Perronea minutu prije kraja druge četvrtine po prvi put došli u prednost.

  Iako se u posljednjih osam minuta ušlo s prednošću Juga 6:4, u nepune dvije minute igre Riječani su uspjeli poravnati na 6:6. Nakon još jednog izjednačenja (7:7) uslijedila su tri uzastopna pogotka Juga i slavlje je moglo početi.

  Prvo ime utakmice, ujedno i najkorisniji igrač turnira bio je fantastični Felipe Perrone strijelac pet pogodaka koji je kao lokomotiva vukao svoju momčad. Tri gola postigao je odlični Josip Vrlić po jedan su dodali Luka Lončar i Maro Joković.

  ‘Odigrali smo junački. Nakon šest godina smo uspjeli vratit pehar osvajača Kupa u Dubrovnik i iznimno sam ponosan. Čestitam svim u klubu od prvog do zadnjeg’, rekao je nakon slavlja iskusni Pavo Marković.

  jug.hr

  Podijeli

  Komentiraj