Održana 5. manifestacija Foruma mladih pod nazivom “Drame i poezije!”

U organizaciji Grada Dubrovnika i Kazališta Marina Držića u srijedu se održala manifestacija Foruma mladih pod nazivom ” Drame i poezije!”.

U trosatnoprogramu mladi glumci i recitatori iz osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova i dječjeg doma su prikazali svoj zavidan umjetnički izražaj. U programu se moglo vidjeti nekoliko umjetničkih forma: recitali, recitacije i kratke dramske  predstave u 34 točke koje su djeca i mladi vrijedno pripremali sa svojim mentorima radeći po nekom književnom predlošku ili vlastiti tekst. Svake godine, od kada Forum mladih postoji kao cjelogodišnji program, raste  broj prijava za ovu manifestaciju i nastupi su sve kvalitetniji i složeniji, što govori da projekt ispunjava svoje ciljeve i razvija se.

Od ove radionice Foruma mladih imamo nove suradnike na projektu a to su UNIDU TV i UNIDU Radio, te naš redovni pratilac Informadur-info centar za mlade.

Oni će svaki sljedeći Forum mladih pratiti te popratiti videom, fotografijom i tekstom što čitav forum mladih podiže na jednu kvalitetniju razinu funkcioniranja i informiranja. Otvorena je također i facebook stranica na kojoj možete pratiti sve novosti sa Foruma mladih.

U privitku pogledajte video i fotografije za održanog Foruma mladih Drame i poezije! i vidimo se na Forumu mladih Mladi kantautori i bandovi koji će se održati  30. ožujka 2016. u 18 sati. u Orlandu. Page Break