Ponedjeljak, prosinac 4

  Poslušali smo ‘glas navijača’ te na temelju mnogobojnih zahtjeva odlučili smo da u ponedjeljak, 22. veljače kreće prodaja pretplatničkih iskaznica za 2016. godinu, objavljeno je na službenim stranicama MNK Squarea.

  S obzirom da će se do kraja ove sezone (ne računajući eventualne utakmice doigravanja za prvaka Hrvatske) u Dubrovniku odigrati ukupno šest utakmica, računajući i utakmicu osmine finala Kupa Hrvatske te još minimalno pet utakmica u prvom dijelu nove sezone koja starta sredinom rujna ili početkom listopada, pretplatnici s kupljenom pretplatničkom iskaznicom imaju pravo na minimalno 11 utakmica u 2016. godini! 

  Slušajući vjerne navijače, Uprava je odlučila ponuditi jednu specijalnu cijenu za sve utakmice u 2016. godini. U dogovoru s Upravom, koja je uvelike izašla u susret svim navijačima na čijim smo krilima prošle sezone bili drugi u Kupu, osigurali polufinale prvenstva Hrvatske te bili najgledaniji klub Prve lige, dogovorili smo da cijena iznosi simboličnih 120,00 kuna! 

  U ponedjeljak, 22. veljače kreće prodaja, a s obzirom da nas do kraja ove sezone očekuju spektakularne utakmice u Gospinom polju (Nacional FC, dva puta Futsal Dinamo…) vjerujemo da će veliki broj pretplatničkih iskaznica u vrlo kratkom roku pronaći svoje vlasnike, stoji u priopćenju.

  Podijeli

  Comments are closed.