Četvrtak, svibanj 23

  Foto: Glas Slavonije

  Marin Smoje, trener osječkih malonogometaša uvijek je raspoložen za razgovor, a pogotovo, kako on voli istaknuti: ‘Uvijek spreman za svoje sportske prijatelje iz Dubrovnika”. Objektivan, skroman u gotovo pa svakom pogledu, no ipak u ‘tragovima’ eksplozivan (temperamentan) zbog trenutnog stanja Kluba na ljestvici.

  Strateg FC Osijek nije zadovoljan trenutnim plasmanom, a uvjerenja je da je sreća u već odavno okrenula leđa njegovim igračima. Ipak, vjeruje da nada i vjera, unatoč nedostatku sreće, još postoje pa je s toga duboko iz srca kazao da očekuje da će strateški najbitnija utakmica za ostanak biti ona u sljedećem kolu kada u Osijek stiže Uspinjača.

  Mi smo u tzv. ‘nesigurnoj zoni’. Nama u ova tri posljednja kola – tri boda garantiraju ostanak bez dodatnih kalkulacija o rezultatima ostalih klubova. Igramo sutra protiv Squarea, vrlo dobro posložene momčadi koju s klupe vodi moj kolega iz reprezentacije Marinko Mavrović. Skup je to mladih igrača koje je ‘Buraz’ odlično spojio na svim mogućim poljima, riječi su Smoje koji dodaje:

  Imamo apsolutni respekt prema Squareu, međutim nikoga se ne bojimo pa tako ni sutrašnjeg okršaja u paklu Gospinog polja. Square je zasluženo u vrhu hrvatskog futsala, imaju odlične pojedince, od prvog vratara pa sve do posljednjeg igrača u zapisniku. Stižemo oslabljeni, međutim i mi imamo niz mladih igrača kojima će ova utakmica biti prilika za dokazivanje. Squarea u 1. HMNL još nikad nismo dobili, no možda je baš ovo trenutak za rušenje neugodne tradicije, zaključio je razgovor s osmijehom Marin Smoje. Dodajmo na kraju da Osijek zbog važnosti utakmice stiže u Dubrovnik dan ranije.

  Utakmica se igra u petak, 15. travnja od 19 sati u SD Gospino polje.

  mnksquare.com

  Podijeli

  Comments are closed.