Malonogometaši Squarea u posljednjem kolu prvog dijela sezone gostuju u Vrgorcu kod istoimenog domaćina. Susret je to od velike važnost za oba kluba jer eventualna pobjeda jamči siguran nastavak prvenstva u vrhu poretka Prve lige.

  Square je trenutno treći, ima 17 bodova, a Vrgorac koji je izrazito domaćinska momačad skupio je ukupno 15 bodova što mu je dovoljno za plasman na peto mjesto.

  Dubrovački malonogometaši ovu sezonu igraju iznad svojih mogučnosti s obzirom na vrlo mladu momčad koja je već sada napravila iznimno veliki posao u poretku Prve lige.

  Ovim putem pozivamo sve naše vjerne navijače da nas organiziranim prijevozom podrže u derbiju 11. kola u Vrgorcu. Jamčimo da ćemo dati sve od sebe i da ćemo pokazati pristup kakav ovaj Klub, ali i njegovi navijači, zaslužuju, rekao je kapetan Cvjetković.

  Utakmica se igra u subotu, 21. studenog od 18.30 sati u Domu športova Vrgorac. Polazak je planiran u 15.30 sati ispred dvorane Gospino polje, a povratak odmah nakon utakmice. Sve informacije mogu se dobiti putem tel. 095/391-2717.

   

  Podijeli

  Komentiraj