Ponedjeljak, lipanj 24

  Prvog dana prosinca najpoznatija online platforma za aukcijsku kupnju i prodaju eBay otvara svoja vrata u Hrvatskoj. Iako će se sve odvijati preko posrednika, ipak će hrvatski kupci imati prilike naručivati i prodavati robu koju su inače kupovali na američkoj, njemačkoj, engleskoj ili talijanskoj platformi.

  Kako saznajemo, vodeći i prvi eBay posrednik u kupovini u Hrvatskoj, nakon šest godina rada se odlučio na pokretanje eBay.hr portala s pripadajućom online aplikacijom.

  “Poučeni bogatim iskustvom vjerujemo da najbolje poznajemo potrebe i probleme u online kupovini građana u Hrvatskoj te smo tom vodiljom i osmislili cijeli sustav putem kojeg će kupci iz Hrvatske na eBay-u kupovati nikad lakše i nikad jednostavnije”, kažu iz Ebay kupovine.

  Registracijom u njihov online sustav, kupci će moći na hrvatskom ili engleskom jeziku pretraživati proizvode na spomenutim eBay platformama uz iznose s poštarinama izraženim u kunama. Pritom će se kupcima iz Hrvatske prikazivati samo proizvodi koji imaju mogućnost dostave u Hrvatsku.

  Ono što ističu kao najbolju stvar jest potreba za samo jednim korisničkim računom, i to onim u njihovoj aplikaciji. Također, nema više potrebe za PayPalom i kreditnim ili debitnim karticama. Plaćanje naručene robe će se vršiti putem općih uplatnica u kunama u bilo kojoj poslovnici banke, pošte ili Fine. Plaćanje će također biti moguće i putem mobilnih aplikacija najvećih hrvatskih banaka. Za kupce koji ne posjeduju mobilne aplikacije, a nemaju vremena ići do banke, pošte ili Fine, omogućili su plaćanje na svim kioscima Tiska, Konzuma i benzinskim crpkama Petrol i Crodux.

  Naravno, kupci će imati online i telefonsku podršku u slučaju nekih problema ili pitanja. Za svaki artikl koji će stići u drugačijem obliku od opisanog na eBayu ili u slučaju da uopće ne stigne, kupci ostvaruju mogućnost povrata uplate na svoj tekući račun.

  Osim privatnih kupaca, putem eBay.hr aplikacije moći će kupovati i sve pravne osobe registrirane na području Hrvatske.

  net.hr

  Podijeli

  Komentiraj