Nakon dva i pol mjeseca stanke od vrlo uspješne sezone u kojoj se ostvario plasman u polufinale prvenstva Hrvatske, plasman u finale Kupa te pokal za fair play momčadi i titulu statistički najgledanije momčadi 1. HMNL, stiglo je vrijeme za početak nove natjecateljske sezone 2015./16. 
  Plan Uprave i stručnog stožera je afirmacija domaćih igrača uz dva kvalitetna i iskusna igrača te jednim mladim potencijalom, iz Knina, reprezentativcem U-21.
  U novu sezonu MNK Square kreće sa vratarima Zoranom Primićem, Alenom Turukom i Đivom Zvonom te sljedećim igračima: Hrvoje Cvjetković (kapetan), Stjepan Rezo, Mateo Vodopić, Maro Đuraš, Antun Bačić, Stjepan Skurić, Borna Tikvica, Marko Kuraja, Antonio Čupić i Tomislav Bevanda.
  U klub su ove sezone stigli Gordan Duvančić (Osijek Kelme) i Marinko Šamija (MNK Kijevo Knin). 28-godišnji Osječanin Gordan Duvančić inače je reprezentativac Hrvatske u seniorskoj kategoriji dok je Šamija, mlada nada hrvatskog futsala, a ujedno i U-21 reprezentativac Hrvatske. Iskusni Duvančić karijeru je proveo u Osijeku, a svojim odličnim osobnostima, ali i sposobnostima, glasi kao jedan od najpoželjnijih igrača u Hrvatskoj. Vrijedi dodati da je ove sezone proglašen najboljim igračem Torcida kupa, najpoznatijeg malonogmetnog turnira u Dalmaciji.
  Kao i prošle sezone Klub će s klupe voditi trener Marinko Mavrović uz pomoć Mata Cvjetkovića i Hansa Matića, trenera vratara.
  Vrijedi istaknuti da je Klub napustio, nakon dvije uspješne sezone, Darko Rangotov, najbolji strijelac u protekle dvije sezone. Rangotov je inače reprezentativac Makedonije, a nakon uspješne dvije sezone u Dubrovniku vratio se u Makedoniju, odnosno svoj bivši klub KMF Zelezarec.
  Uz Rangotova, Klub su napustili Dražen Novoselac koji će u idućoj sezoni nositi dres Centra iz Sarajeva te Josip Jurić koji se vratio u Zagreb gdje će igrati za drugoligaša Rugvicu. Također, Klub ne može računati na Antu Daničića koji svoj životni put nastavlja u Njemačkoj početkom listopada.
  Ovim putem Uprava Kluba zahvaljuje se svima na izvrsnim igrama koje su pokazali tijekom sezona.
  Prvu utakmicu ove sezone Square će igrati u petak, 18. rujna od 19 sati u sportskoj dvorani Gospino polje protiv MNK Solin.
  mnksquare.com
  Podijeli

  Komentiraj