Malonogometaši Squarea u petak, 6. svibnja od 20 sati igraju posljednje kolo 1. Hrvatske malonogometne lige kontra Vrgorca – izravnog konkurenta za ulazak u polufinale prvenstva Hrvatske gdje je mjesto samo za one najbolje!

  Ove sezone Square je najmlađa momčad 1. HMNL, a uoči posljednjeg kola jedan je od kandidata za plasman u polufinale PH!

  Cilj Uprave ove sezone bio je ostanak među elitom, a Squareovi su mladići, koji su prošlih godina imali malu minutažu ove sezone glavni nositelji igre. Njihov rezultat prepoznali su svi, a zahvaljujući njihovoj osobnoj borbenosti korak su do polufinala!

  – Odigrali smo ukupno 21 utakmicu, u svakoj od njih odigrali onoliko koliko smo u tom trenutku mogli. Ove sezone bilo je 90% utakmica koje smo odigrali nekompletni, igrali smo protiv najjačih i pokazali pravu borbu i ujedno ostavili posljednju kap znoja, riječi su trenera Marinka Mavrovića.

  Izuzev prave borbe i fenomenalnih prikazanih igara, naravno, bilo je i mnogo padova u igri, a što nije ni čudo jer smo najmlađa momčad 1. Hrvatske malonogometne lige.

  – Nakon što je cilj uoči prvenstva bio – ostanak, nakon ukupno ostvarenih 10 pobjeda, šest remija i pet poraza (dva puta od Nacionala, Splita i jednom od Dinama) dakle momčadi koje su pozicijski bolje plasirane od nas, sada imamo priliku zaigrati u završnici – POLUFINALU gdje je mjesto samo za najbolje! – dodao je Mavrović.

  Da se ove sezone plasiramo u polufinale, odnosno napravimo prvorazrednu senzaciju, moramo priznati da nam je potreban naš 6. IGRAČ – upravo Vi naši najvjerniji navijači!

  Ovim putem Vas sve pozivamo da u petak, 6. svibnja od 20 sati stanete iza nas, pogurate nas svim snagama da ostvarimo pobjedu, pobjedu za Vas, grad Dubrovnik i ujedno veliki klupski uspjeh – da drugi put zaredom zaigramo u polufinalu prvenstva Hrvatske!!!

  Podijeli

  Comments are closed.