U Mokošici nastavljen projekt terenskog ureda

„Terenski ured“ gradonačelnika Grada Dubrovnika nastavio je s radom. Građane je u prostorijama Kluba umirovljenika Mokošica u utorak ujutro primao zamjenik gradonačelnika za komunalne poslove i gospodarstvo Željko Raguž.
Više građana pozdravilo je inicijativu otvaranja tržnice u Mokošici za čije je osnivanje prošlog tjedna gradsko društvo Sanitat objavilo poziv za iskazivanje interesa, dok su za prodaju vlastitih proizvoda zainteresirani su i  poljoprivrednici s područja Osojnika i Pobrežja.

Prilikom obilaska terena dogovoreno je da će se za radove sanacije klizišta u Ulici Bartola Kašić po hitnom postupku pristupiti izradi troškovnika.

U Staroj Mokošici ispitat će se najbolja lokacija za smještaj autobusnog ugibališta. Na zahtjev građana, a sukladno propisima, razmotrit će se mogućnost postavljanja dodatnog pješačkog prijelaza ili izmještanja postojećeg na lokaciju, primjereniju potrebama gstanovnika ovog naselja.

Dubrovački vatrogasci u koordinaciji s tvrtkom Vrtlar pristupit će akciji čišćenja i uređenja protupožarnog puta između Stare i Nove Mokošice.

Grad Dubrovnik od Hrvatskih voda zatražio je žurno čišćenje svih oborinskih kanala i bujičnih potoka na području Rijeke dubrovačke.

Praksa „terenskih ureda“ nakon Mokošice nastavit će se i u ostalim gradskim kotarevima i mjesnim odborima.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.