Ponedjeljak, lipanj 24

  Soundset Ragusa s ponosom najavljuje program 3. Filmskih večeri na otvorenom u suradnji s Continental filmom. Ovog vikenda, od petka 24. srpnja do nedjelje 26. srpnja s početkom u 21.00 sat, sugrađani i gosti grada i županije imaju priliku uživati u besplatnim projekcijama filmskih hitova na velikom platnu na teniskim terenima u Lapadu.

  – Filmske večeri Soundset Raguse već polagano postaju lapadska tradicija koju jednostavno moramo nastaviti i ovog ljeta. Ponovno smo za sve filmoljupce pripremili tri hita, od kojih je jedan namijenjen našim najmlađima dok su druga dva s engleskog govornog područja pa u njima mogu uživati i strani posjetitelji. Naravno, ponovno smo se potrudili počastiti sve posjetitelje besplatnim pićem i kokicama.

  Projekcije na teniskim terenima u petak 26. srpnja otvara biografska drama Nevidljiva žena – ekranizacija jedne od najvećih ljubavnih priča u povijesti književnosti čiji je glavni junak Charles Dickens, a kojeg je za ovu priliku utjelovio Ralph Fiennes, ujedno i redatelj filma.

  Subotnja večer u Lapadu namijenjena je cijeloj obitelji. Na rasporedu je igrani film za djecu Koko i duhovi prema romanu Ivana Kušana, a u režiji Daniela Kušana. Ova će projekcija starije zasigurno vratiti u djetinjstvo, dok će djecu oduševiti Kokove avanture.

  Zadnja večer rezervirana je za odličnu dramu pod nazivom Joe u kojoj glavnu ulogu utjelovljuje Nicolas Cage. Film je snimljen prema istoimenom romanu Larryja Brownea koji se bavi odnosom bivšeg zatvorenika Joe-a i 15-godišnjeg dječaka beskućnika Garija.

  Uz moto “ništa nas ne može iznenaditi osim možda vremena” ovaj vikend rezervirajte za filmske večeri na otvorenom – sve je besplatno, a svaku večer program počinje u 21:00 sat.

  11781839_482573655250194_2451870655141751569_n

  Podijeli

  Komentiraj