Malonogometni klub Square u osmom kolu 1. Hrvatske malonogometne lige ima vrlo težak zadatak – u Gospino polje stiže FC Nacional Zagreb, aktualni prvak Hrvatske, vodeća momčad prvenstva i ujedno sudionik Elitne skupine UEFA Futsal Cupa!

  Zagrepčani u Dubrovnik stižu s ukupno sedam uzastopnih pobjeda u 1. HMNL uz imresivnu gol-razliku 64:7! Momčad koju s klupe ove sezone vodi Kujtim Morina protivnike prosječno ‘nagradi’ s 9 pogodaka u mreži dok s druge strane primi samo jedan pogodak!

   

  – Stižemo u Dubrovnik kao veliki favoriti, vjerujemo u još jednu pobjedu, međutim znamo da će biti iznimno teško. Znamo gdje dolazimo – na jedno od najtežih gostovanja, a uz nešto lošije rezultate Squarea u zadnje vrijeme u ovom ogledu vjerujem da će još više ‘gristi’ no inače u želji za pozitivnim rezultatom, riječi su Kujtima Morine, trenera Nacionala.

  Zagrepčane predvode Slovenci: Rok Mordej i Kristijan Čujec, reprezentativac Azerbajdžana RAFAEL te reprezentativci Hrvatske: Franko Bilić, Kristijan Postružin, Luka Perić, Tihomir Novak i Franko Jelovčić…

  – Nacional nam stiže u najgorem mogućem trenutku. Imamo mini seriju loših rezultata, a uz to ne možemo računati na kompletan igrački kadar, a što je vrlo bitno u ogledu protiv ovako moćnog i iznimno jakog Nacionala. Zagrepčani su favoriti, no mi se nikad olako ne predajemo pa tako neće biti ni u ovom susretu, rekao je trener Squarea, Marinko Mavrović.

  Square se sigurno neće lako predati jer iza sebe ima jedinstvenog 6. igrača – svoje uvijek vjerne navijače!

  Utakmica osmog kola 1. HMNL između Squarea i Nacionala igra se večeras u 18 sati u sportskoj dvorani Gospino polje! Izravni prijenos utakmice je na HNTV – Hrvatskoj nogometnoj televiziji od 17.55 sati!

  Podijeli

  Comments are closed.