Ponedjeljak, prosinac 4

  Dubrovački malonogometaši nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak iz 1. kola osmine finala Hrvatskog kupa protiv ekipe Futsal Dinama. Square je slavio rezultatom 2:1, no zbog pobjede Zagrebaša u prvoj utakmici (3:0), oni su ti koji idu dalje na završni turnir.

  Preko 1.200 gledatelja natiskalo se sinoć na tribinama Sportske dvorane u Gospinom polju. Prelijepa gesta obje momčadi na početku utakmice izmamila je veliki pljesak navijača. Naime, obje momčadi na svoj su način izrazili potporu našoj sugrađanki Karli Sentić, koja se u Zagrebu bori protiv teške bolesti. Uprava kluba donijela je odluku da će sav čisti prihod s utakmice uplatiti na račun za neophodno liječenje Karle, a akciji su se priključili i navijači, koji su za vrijeme utakmice pomogli pri prikupljanju sredstava.

  Na prvi gol u utakmici čekalo se čak 38 minuta, kada je kapetan Squarea Hrvoje Cvjetković greškom pogodio okvir svojih vrata. Uslijedio je brzi preokret domaćina. Prvo je u 39. minuti pogodio Borna Tikvica, a minut nakon toga zabio je Marinko Šamija za konačnih 2:1.

  Više u video prilogu…

  [supsystic-gallery id=7 position=center]

  Podijeli

  Comments are closed.