Ponedjeljak, srpanj 22

  Malonogometaši Squarea bili su uspješni u prvoj utakmici osmine finala Kupa Hrvatske. Iako u vidno oslabljenom sastavu, u konkurenciji nisu bili Hrvoje Cvjetković, Mato Šimunović, Duje Rezo i Denis Hasanović, Dubrovčani su kod MNK Vinkovci upisali uvjerljivu pobjedu 9:2 (6:1).

  ‘Crveno – plave’ predvodili su Adrijan Micevski i Maro Đuraš koji su postigli po tri pogotka, dva su dodali Borna Tikvica i Maro Đuraš, a jedan je upisao mladi Antonio Konsuo koji je za vrijeme provedeno na parketu pokazao zavidno malonogometno znanje.

  –  Bez obzira na visoku pobjedu moram kazati da se vidila velika razlika u pristupu prema futsalu; pravom futsalu i onome kojeg posjeduju njihovu igrači, a uz to vidila se klasa između 1. i 2. HMNL. Bojao sam se utakmice i pristupa zbog širine klupe, međutim dečki su odigrali odlično. Svi su dali maksimum, pošteno i koretno su odigrali utakmicu upravo onako kako se bori za ovaj Klub. Napravili smo visoku razliku pa možemo cijeli tjedan raditi prave pripreme jer će uzvrat po svemu sudeći biti samo formalnost, rekao je Marinko Mavrović odmah po završetku utakmice.

  Uz vratare Primića i Turuka, Micevskog, Đuraša, Tikvicu i Konsua u sastavu Squarea još su bili Ivanković i Bačić.

  Uzvrat se igra u subotu, 21 siječnja s početkom u 19 sati u SD Gospino polje.

  mnksquare.com

  Podijeli

  Comments are closed.