5 znakova da ste pronašli vječnu ljubav

Kvalitetna, strastvena i emotivno nabijena veza je kvalitetna veza između dvoje ljudi. Želite li biti sigurni da se i vaša kreće u pravom smjeru proučite ove znanstvene znakove i otkrijte jeste li pronašli ljubav svog života

Položaj spavanja
Položaj u kojem spavate s partnerom može otkriti puno o vašoj vezi i vašim osjećajima. Parovi koji se prije spavanja te odmah nakon buđenja maze i isprepliću tijela, povezani su emocijma koje ne mogu kontrolirati, odnosno onima koje su spontane.

Isto tako, ako se tijekom sna tek značajno dodirujete s partnerom ili ste udaljeni svega par centimetara jedan od drugog, vaša se veza smatra moćnom.

Zahvalnost
Znanstvenici potvrđuju kako je zahvalnost, odnosno riječ ‘hvala’ u vezi puno snažnija od čarobnih riječi ‘volim te’. Iskazivanje zahvalnosti za male i velike stvari u vezi znak je snažne povezanosi između partnera vođene iskrenim emocijama.

Interesi i govor
Istraživanje je pokazalo kako parovi koji imaju vrlo sličan način izražavanja, poput slaganja rečenica, pričanja, korištenja određenih pojmova te sličan smisao za humor, imaju puno veće šanse za kvalitetnu i ozbiljnu vezu koja traje i traje… Isto vrijedi i za interese i životne stavove.

Poljupci i dodiri
Poljupci i zagrljaji nisu rezervirani samo za frišku vezu. Naprotiv, ovakav način izražavanja emocija opisuje povezanost između partnera u bilo kojoj životnoj dobi. Istraživanje provedeno na uzorku novopečenih, ali i zrelih parova je pokazalo kako oni koji redovito izmijenjuju nježnosti imaju puno kvalitetniju i zdraviju vezu.

Društvo
Stručnjaci tvrde kako su parovi koji izlaze u četvero, odnosno u društvu još jednog para ili više njih, puno povezaniji i imaju kvalitetniju vezu od onih koji t čine s njegovim ili njezinim prijateljima. Isto tako, ovakav način zabave učvršćuje vezu između partnera.

dnevnik.hr

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.