Udruga za mlade “Maro i Baro” otvorila je web portal za mlade u sklopu svog projekta Informadur – Informativnog centra za mlade grada Dubrovnika.  Projekt Informadur je nastavak uspješnog međunarodnog IPA programa Youth Adrinet, u kojem je Grad Dubrovnik bio jedan od partnera.

  Iz tog projekta proizašla je skupina mladih ljudi koji su u okviru udruge mladih Orlando pripremani za rad s mladima te su kroz razne udruge nastavili djelovati u programima za mlade. Jedna takva skupina osnovala je udrugu Maro i Baro, nastavivši program Info centra za mlade, koji je u svom začetku počeo djelovati u udruzi Orlando te ga unaprijedila.


  Web portal za mlade Informadur, kao i cijeli projekt info centra za mlade, ima zadaću objediniti na jednom mjestu sve informacije koje se odnose na mlade, njihove aktivnosti te usluge koje naš grad nudi mladim ljudima, od zapošljavanja, edukacija do zabave.

  Pozivamo sve mlade ljude da posjete ovu stranicu te se informiraju o aktivnostima za mlade te sami oglase aktivnosti koje žele podijeliti s drugim mladim ljudima. 

  Web stranica Informadura se nalazi na adresi: http://informadur.com/
  Podijeli

  Komentiraj