Ponedjeljak, lipanj 24

  MNK Square (foto: Dario Kovač)

  Odličan start Squarea na startu nove sezone. Dubrovačka momčad u 1. kolu 1. HMNL svladala je ekipu Solina s visokih 6:0. Pred  nekih 300-tinjak gledatelja u Sportskoj dvorani u Gospinom polju izabranici Marinka Mavrovića poveli su u 2. minuti pogotkom Stjepana Reza. S tim rezultatom pošlo se na odmor, da bi u 6. minuti nastavka na 2:0 povećao Maro Đuraš. Dvije minute nakon publiku je na noge digao Ante Daničić, koji je prekrasno probio po desnoj strani i iz teške pozije matirao vratara Ljubana Miloša.

  Na 4:0 povisio je Zoran Primić pogotkom s gola na gol (gosti su igrali s igračem vratarem što je lukavo iskoristio golman Squarea). Minutu nakon prazan gol pogodio je i Hrvoje Cvjetković. Rezultat 5:0.

  Za najljepši trenutak utakmice pobrinuo se Marko Kuraja, 18-godišnji igrač Squarea koji je u 37. minuti nanizao 3 igrača i pogodio za konačnih 6:0. Ovaj mladi igrač u samo par minuta na parketu pokazao je veliki potencijal i nevjerojatno baratanje loptom. Prema svemu sudeći, dubrovački malonogometni klub ne treba se bojati za svoju budućnost.

  U 2. kolu Square ide na noge aktualnom prvaku FC Nacionalu.

  Više u video prilogu…

  Podijeli

  Komentiraj