Preostala su još samo dva kola do kraja regularnog dijela sezone, a koja su nama od iznimne važnosti. Prvo ćemo u goste Murtera, a potom u Gospinom polju dočekujemo Vrgorac – izravnog konkurenta za ulazak u polufinale. 

  Momčad put Murtera kreće danas u 14 sati, a susret 20. kola u Murterskim škojima igra se od 20 sati. Marinko Mavrović ne može računati na kartoniranog Gordana Duvančića i Marka Kuraju, dok Maro Đuraš vuče ozljedu te zbog nje nije mogao trenirati cijeli tjedan. Ipak, unatoč ozljedi naš strateg se nada da će Đuraš ipak dati svoj doprinos u ovoj važnoj utakmici.

  Murter je već odavno otpisan. Momčad je to koja zauzima posljednje mjesto 1. HMNL, a nema ni teoretskih i matematičkih šansi za o(p)stanak među elitom.

  Moramo osvojiti sva tri boda protiv Murtera koji je već odavno ispao. Idemo na put bez Kuraje i Duvnačića, međutim s ostalim igračkim kadrom moramo ostvariti naš zacrtani cilj, a to je pobjeda! –riječi su Marinka Mavrovića netom prije spremanja na put koji još dodaje: – Ako mislimo u play off večeras moramo slaviti, svi jedva čekamo početak i moramo odraditi posao kako treba, a ne onako kao protiv Osijeka. Moramo biti ozbljni i pokazati da zaslužujemo ulazak u polufinale. Želja nam je od ranog starta povesti i uvest utakmicu u mirne vode, zaključio je Mavrović.

  Utakmica se igra od 20 sati u SD Murterski škoji. Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti od 19.45 sati na facebook stranici kluba.

  Treba istaknuti da će uz igrače i stručni stožer na utakmicu put Murtera krenuti i Uprava Kluba na čelu sa Željkom Jelićem kao i predstavnici Sportskih novosti, HRT Radio Dubrovnika te ostalih dubrovačkih medija!

  mnksquare.com

  Podijeli

  Comments are closed.