Pobjeda Squarea u Solinu

I više nego uspješno, s čak 9:5, MNK Square bio je bolji od Solina, koji je u najavama ovog susreta uvelike najavljivao pobjedu. Istina, to se u prvim minutama i dalo naslutiti, no početak susreta ipak je pripao  vrataru Primiću, koji je sa tri uzastopne obrane zaustavio sva nadanja domaćih.

Počeo je potom Square, točno u 10. minuti ‘rasparana’ je prvi put mreža domaćina; nakon uigrane akcije iz kornera, Bevanda iz poluvoleja neobranjivo pogađa za 0:1! Nastavio je Square potom s dominacijom i pritiskom, a sve se okrunilo u 13. minuti kada je Đuraš pogodio pod prečku za 0:2!

Uslijedilo je potom mini-razdoblje grešaka. Prvo je Primić nepotrebno izletio na 12-13 metara, no njegovo istrčavanje iskoristio je Đikić koji na drugoj strani upošljava Jurasa za 1:2. Već iduću minuti nakon konfuzije u obrani Solin stiže na 2:2, strijelac je Buzov. Na odmor se otišlo rezultatom 2:2.

U nastavku ‘uragan’ i serija 7-0 naše momčadi! Sve je, kao i u prvom dijelu, započeo Bevanda, a koji je u nastavku pogodio još dva puta. Za ‘uragansku seriju 7-0′ još su se pobrinuli Rangotov, Rezo, Jurić, Đuraš i Cvjetković (2:9). Domaćin je u posljednje četiri minute te uspio ublažiti poraz – 9:5.

mnksquare.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.