Samo 24 sata nakon utakmice u Župi dubrovačkoj, NK GOŠK gostovao je u Čitluku gdje su snage odmjerili s Hrvatskim dragovoljcem. Nakon neriješenog ishoda u Neumu i pobjede u Župi, dubrovačka momčad jučer je poražena rezultatom 5:1.

  Trener Papić na teren je od prve minute poslao sljedeći sastav: Kristić – Ivanišević, Torbarina, Pušić, V. Čikato – Garić, Ivešić – Z. Čikato, Dragić, Cicijelj – Gavrić. Na klupi za rezerve ostali su: Sarić, Veraja, Drašković, Grbešić, Petrušić i Piragić. U prvom poluvremenu gledali smo izjednačenu utakmicu s nekoliko prilika na obje strane. Crni su do prednosti došli krajem prvog poluvremena. U drugom dijelu Papić je priliku odlučio dati i igračima s klupe pa je nakon velikog broja zamjena došlo do gubljenja konaca u igri GOŠK-a. ‘Crni’ su to iskoristili i ubrzo postigli dva pogotka. Na 3:1 smanjio je Domagoj Torbarina, ali Dragovoljci do kraja postižu još dva pogotka i tako postavljaju konačnih 5:1.
  Odlazak u Međugorje nogometaši i stručni stožer GOŠK-a iskoristili su i za posjet Svetištu Kraljici Mira. NK GOŠK želi se zahvaliti domaćinima na gostoprimstvu i načinu na koji su primili našu delegaciju na današnjoj utakmici.

  Podsjetimo, GOŠK u četvrtak i subotu gostuje u Crnoj Gori u sklopu Mimoza kupa.

  nkgošk

  Podijeli

  Komentiraj