Ponedjeljak, lipanj 24
  Konstituirajuća sjednica novog saziva Vijeća civilnog društva Grada Dubrovnika održana je 6. veljače 2015.

  Vijeće sačinjavaju slijedeći članovi: predstavnici cililnog društva Srđana Cvijetić, Miodrag Kirigin, Jany Hansal, Jelena Vlahović, Nikša Vlahušić i Nikolina Zore te predstavnici Grada Dubrovnika Marko Giljača, Ilija Margaretić, Matija Čale Mratović i Marino Torić.

  Vijeće broji 11 članova, ali će se zbog nedovoljnog broja prijava udruga civilnog društva jedan član vijeća imenovati naknadno, nakon ponovne provedbe javnog poziva.

  Miho Katičić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilnog društvo sazvao je i vodio konstituirajuću sjednicu Vijeća do izbora predsjednika Vijeća i njegova zamjenika.

  Nakon kratkog predstavljanja svih članova i međusobnog upoznavanja proveden je izborni postupak. Za predsjednicu izabrana je Jany Hansal, a za njenog zamjenika izabran je Nikša Vlahušić. Jany Hansal zahvalila je svim prisutnima na izboru te najavila izradu Operativnog plana Vijeća za 2015. kao i izradu Strategije Vijeća civilnog društva Grada Dubrovnika.

  Na sjednici je naglašena dosadašnja dobra suradnja gradskih upravnih odjela i Vijeća civilnog društva te je istaknuto Vijeće kao primjer dobre prakse jedinstven u Republici Hrvatskoj.

  Podijeli

  Komentiraj