Ponedjeljak, prosinac 4

  Dubrovački Square poražen je u finalu Hrvatskog malonogometnog Kupa od ekipe Nacionala rezultatom 4:0. Ni velika navijačka podrška koja je danas potegla iz Dubrovnika za Makarsku nije pomogla momčadi Marinka Mavrovića, koja je doslovno sva četiri gola primila nakon neobjašnjivih pogrešaka svojih igrača.

  Square je bio bolja momčad prvih 15 minuta susreta, no nedostajalo je koncentracije u završnici, a posebno se iskazao vratar Zagrebčana Luketin, za kojeg se do zadnjih trenutaka nije znalo hoće li moći igrati. Njegovu ozljedu u posljednji tren je sanirala liječnička ekipa Nacionala. Gosti su poveli preko Borka Surudžića koji je iskoristio pogrešno dodavanje Reza i prelijepim lobom matirao Primića. Drugi pogodak stigao je pred kraj prvog poluvremena nakon još jedne pogreške Dubrovčana. Borna Tikvica pokušao je kao zadnji igrač predriblati Kocića, koji mu je oduzeo loptu i pogodio donji lijevi kut vratara Squarea.

  U drugom poluvremenu Square je zaprijetio preko Vodopića, ali je Luketin obranio njegov udarac. Uslijedio je pokušaj Kocića kojeg je lijepom paradom skinuo Primić.

  I treći pogodak stigao je nakon neobjašnjive pogreške, ovaj put Novoselca, koji je poklonio loptu Kuboviću da bi ovaj bez problema špicom svladao Primića.

  Zadnje tri minute Dubrovčani su pokušali igrati s igračem golmanom, no uslijedila je brza kazna. Grbeša je ukrao loptu Bevandi i provukao je ispod nogu Primića.

  Square je tako ostao bez dugo priželjkivanog drugog trofeja. Podsjetimo, jedini pokal u vitrinama dubrovačkog kluba je onaj iz sezone 97/98, kada je tadašnja momčad pod ravnanjem Dragana Kika Kovača osvojila Kup Hrvatske. dk

  Podijeli

  Komentiraj