iPhone SE najjači je 4-inčni telefon. Pokreće ga A9 procesor, isti onaj koji se nalazi i u iPhoneu 6s, dok mu kamera od 12 megapiksela omogućuje fotografije poput onih snimljenih s iPhoneom 6s te 4K videozapise. Uz iCloud Photo Library, Touch ID, te brzi LTE i Wi-Fi. Ovaj iPhone ni po čemu ne ograničava svoje korisnike, a početna cijena, na svjetskom tržištu, mu je tek 399 dolara.

  Najsnažniji 4-inčni telefon ikad
  U jezgru iPhonea SE smješten je A9, isti napredan procesor kao i u iPhone 6s, a zahvaljujući 64-bitnoj desktop-class arhitekturi, donosi spektakularnu brzinu i responzivnost. Vrhunske grafičke performanse učinit će vaše omiljene igre i aplikacije nevjerojatno bogatima i intuitivnima. A9 moćan je procesor za maksimalne rezultate.

  Hardware i software stvoreni jedno za drugo
  S jednostavnim sučeljem, impresivnim karakteristikama i naglaskom na sigurnost, iOS 9 je temelj iPhonea SE. Dizajniran kako bi izgledao i funkcionirao prekrasno, čak i najjednostavnije zadatke na vašem iPhoneu SE pretvara u zabavu.

  Za tri dana, 8. travnja, naći će se u ponudi vodećih telekoma u Hrvatskoj, ali je za sada još uvijek nepoznato kolika će mu biti cijena.
  Svi koji to žele svoj primjerak uređaja moći će nabaviti u webshopu Hrvatskog Telekoma i VIP-a to u ‘svemirsko sivoj’, srebrnoj, zlatnoj i boji ‘pudera’ (rose gold).

  net.hr

  Podijeli

  Comments are closed.