Sve je spremno za utakmicu protiv Turske

Danas je u Sportskoj dvorani u Gospinom polju održana press konferencija uoči kvalifikacija za Europsko malonogometno prvenstvo, koje se igraju u Dubrovniku od 18. do 21. ožujka. Izbornik Mato Stanković, reprezentativci Ivo Jukić i Dario Marinović, te Maro Kristić u ime Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, najavili su kvalifikacijske susrete protiv  Turske, Armenije i Slovačke.

“U zadnjih par godina smo na neki način digli ljestvicu, očekivanja su nam velika. U dosadašnjim utakmicama smo pokazali da smo ozbiljna momčad i da se na nas može računati. S druge strane s Turcima smo igrali jednom na Mediteranskom kupu, pobijedili smo, ali oni su agresivni, svi su individualno jaki, bezobrazni su, igraju na granici faula. Sutrašnja utakmica dosta će zavisiti i o kriteriju sudaca. Armenija je u usponu, ali su objektivno najlošija ekipa, ali nikoga se ne smije otpisati. Slovaci su neugodna momčad koju smo u prošlom srazu u Dubrovniku pobijedili, ali na vrlo težak način.” kazao je izbornik Stanković.

Ivo Jukić je pohvalio uvjete i atmosferu te kazao kako je velika razlika u kvaliteti naspram Turske, no da će najveću ulogu igrati sam pristup igri. Dubrovčanin Dario Marinović kazao je je kako su svi izuzetno spremni te da su u Grad stigli sa samo jednim ciljem – plasirati se na Europsko prvenstvo.  “Očekujem pobjedu, ali nećemo do nje doći lagano, uz opušteni pristup. Znam koliko ovdje ljudi vole i prate mali nogomet, još jednom pozivam sve navijače i ljubitelje malog nogometa da nas dođu podržati.”

SD Gospino polje, 18. ožujka

  • 17.30 sati  Slovačka – Armenia
  • 20.00 sati Hrvatska – Turska

SD Gospino polje, 19. ožujka

  • 17.30 sati Turska – Slovačka
  • 20.00 sati Hrvatska – Armenija

SD Gospino polje, 21. ožujka

  • 16.00 sati Armenija – Turska
  • 18.30 sati Slovačka – Hrvatska

Invalid Displayed Gallery

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.