Četvrtak, svibanj 23

  U srijedu, 25. siječnja Dubrovnik će biti domaćin kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u stolnom tenisu između Hrvatske i Austrije. Hrvatski stolnoteniski savez i Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor organiziraju najavna događanja povodom ovog važnog susreta.

  U utorak, 24. siječnja u 14 sati bit će organiziran prijem za igrače hrvatske reprezentacije i čelnike Hrvatskog stolnoteniskog saveza u palači Sponza. Prijemu će nazočiti i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima. Fotografima i snimateljima bit će omogućeno snimanje početka prijema, a po završetku sastanka bit će organizirane izjave za medije.

  Istog dana, u 17:30 sati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju bit će održana konferencija za medije. Na konferenciji će govoriti predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zoran Primorac, direktor saveza Renato Čengić, izbornik hrvatske reprezentacije Neven Karković, hrvatski reprezentativac Andrej Gaćina te predsjednik Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor Goran Raspopović.

  Ovaj važan susret će se održati u Dubrovniku i predstavlja priliku za Hrvatsku da se kvalificira za Europsko prvenstvo u stolnom tenisu. Nadamo se da će hrvatska reprezentacija uspjeti ostvariti povoljan rezultat pred svojim navijačima.

  Podijeli

  Komentiraj