Ty Graham je tipičan srednjoškolski klišej. On je sportaš i zvijezda nogometne školske ekipe. Iznimno je popularan među kolegama. S obzirom na sve to, čovjek bi na prvu pomislio kako se radi o umišljenom i površnom tinejdžeru.

  Čak i da je tako, tko bi ga mogao kriviti? Nije rijetkost da mladima u toj dobi slava udari u glavu i da ‘dignu nos’, piše Little Things.

  Ipak, onime što je Ty učinio, dokazao je kako knjigu ne treba suditi po koricama. Ty nije kreten, nasilnik ili zao prema drugima. On je zapravo jedan od najljubaznijih učenika u svojoj školi. Voli se družiti i graditi prijateljstva sa svima, a ne samo s ‘popularnima’.

  “Volim interakciju s ljudima i volim kada vidim osmijehe na njihovim licima”, rekao je Ty. “Ja samo volim kada su ljudi sretni.”

  U školi je bila i jedna djevojka koju je posebno ‘držao na oku’: Hannah Devine. Kao i Ty, i ona se bavila sportom. Razlika je bila u tome što je ona medalje i trofeje osvajala na natjecanjima za invalide. Godinama ju je Ty promatrao, ali nikada nije pronašao dobar izgovor da joj priđe. Čak nije bio siguran zna li ona da on uopće postoji?!

  Ona je postala njegova kraljica

  No, sve se promijenilo na proslavi maturalne večeri. Tyja su kolege proglasili kraljem maturalne večeri i s tom laskavom titulom trebao je zaplesati poseban ples uz laganu pjesmu. Otišao je do Hannah koja je bila u invalidskim kolicima. Želio je da baš ona s njim otpleše taj počasni ples.

  Kazao je kako mu je radost ispunila srce kada je s njom bio na plesnom podiju, a ni ona se nije osjećala ništa manje sretno. Oboje su zaključili kako im je to bio najljepši dio večeri.

  Sutradan je cijela škola pričala samo o njih dvoje.

  net.hr

  Podijeli

  Comments are closed.