Dubrovnik, grad bogate sportske povijesti i tradicije, s ponosom će ugostiti hrvatsku mušku stolnotenisku reprezentaciju koja će se 25. siječnja susresti s reprezentacijom Austrije u kvalifikacijama za EP. Ovo je izvrsna prilika za Dubrovčane da pokažu svoju podršku reprezentaciji i da pokažu svijetu kako se u ovom gradu organiziraju izuzetno visokokvalitetni sportski događaji.

  Hrvatska reprezentacija, predvođena izbornikom Nevenom Karkovićem, sastoji se od svjetski poznatih igrača poput Andreja Gaćine, Tomislava Pucara, Tomislava Frane Kojića i Filipa Zeljka. Ovi igrači su spremni dati sve od sebe da osiguraju pobjedu i nastavak natjecanja u Europi.

  Organizacija ovog meča dodijeljena je dubrovačkom klubu Libertas Marinkolor, koji je već pokazao svoje organizacijske sposobnosti u HEP Superligi. Ovi stručnjaci su spremni osigurati da će meč biti na visokoj razini, što će biti dodatni motiv za igrače da pruže svoj najbolji nastup.

  Meč će se igrati u Gospinom polju s početkom u 18 sati. Ovo će biti odlučujući susret za obje reprezentacije u kvalifikacijskoj skupini u kojoj su još Španjolska i Austrija. Prva dva mjesta u skupini vode dalje, a prvo mjesto donosi prednost u ždrijebu.

  Svi sportski entuzijasti, stolnoteniski fanovi i Dubrovčani pozvani su na ovaj meč i podržati našu reprezentaciju u nastojanju da osigura mjesto u Europskom prvenstvu. Očekuje se vrhunski sportski spektakl i nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

  Podijeli

  Komentiraj