Jedna Irkinja šokirala se kada je otkrila da godinama nosi tuđi vjenčani prsten, piše Irish Mirror. Nakon što je priča završila u medijima javila joj se vlasnica prstena i cijela stvar je sretno riješena.

  Marianne Crowley, koja se udala za supruga Flora 1997. godine, nema pojma kako se to dogodilo. Do otkrića je došla kada je, pokušavajući se sjetiti godišnjice braka, kolegu zamolila da joj kaže što piše unutar prstena. Nemalo se iznenadila kada joj je rekao da je natpis3. 7. 1993. PAT. Marianne je rekla da čak ni ne poznaje nikoga tko se tada vjenčao.

  Za RTE Radio 1 ispričala je kako se nikad nije odvajala od prstena.

  – Ostalo prstenje nedavno sam dala na procjenu, ali taj prsten nije bio među njima – rekla je.

  – Nikad ne nosim samo jedan prsten, uvijek nosim drugo prstenje s njim. A definitivno se ne sjećam da sam imala dva vjenčanja – dodala je.

  Tajna je na kraju riješena. Marianne se idućeg dana javila žena koja je čula priču na radiju, a koja živi u istom mjestu. Ispostavilo se da dvije žene imaju zajedničku prijateljicu čiji su tečaj iz kuhanja obje polazile. Iako se nijedna od njih ne sjeća skidanja prstena, vjeruju da je tom prilikom došlo do zamjene.

  – Možda smo se divile prstenju i skinule ga na stolu – rekla je Marianne.

  vecernji.hr

  Podijeli

  1 komentar

  1. Najnowsze Wiadomości on

   Bom dia galera, com certeza disparar um torpedo web gratuito está cada vez mais difícil devido ao bloqueio das operadoras de celular. Há ainda os websites que prometem entregar meu SMS mas quase nunca chegam ao usuário final. Alguns como o Mundo oi e o Oi Torpedo funcionam mas e para as outras operadoras? E os que dizem que mandam e nada chega. Para onde está indo as meus torpedos? E para a Tim, Vivo? Alguma Idéia? Ou significa ter de pagar?. É só um desabafo, realmente está difícil achar bons sites para mandar SMS grátis.

  Komentiraj